Ароматна свещ със снимка - Великденска кошничка

Красив и стилен дизайн на ароматна свещ с място за Ваша снимка. Интересен подарък за предстоящите празници. Свещ със снимка - чудесна изненада!

Свещта е в метална кутийка и има място за Ваша снимка на капачето.

Свещта със снимка се предлага в два размера.

Какво е необходимо?
• Снимка
• Текст

Как да поръчам?

Когато изберете продукт е необходимо да прикачите снимка (ако снимките са повече от една е необходимо да ги архивирате) и да добавите текст, след което да довършите поръчката си. Така ние получаваме оформена Вашата поръчка. След като изготвим дизайна ще Ви го пратим за одобрение, преди да бъде изработен. Продуктът ще е при вас 48 часа след одобрението на дизайна.
Ще го получите с куриер, до офис или посочен от Вас адрес.

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
    Лош           Добър

Ароматна свещ със снимка - Великденска кошничка

  • Код на продукта : Ароматна свещ със снимка - Великденска кошничка
  • Наличност : В наличност
  • 5,00лв.


Възможни опции


Related Products

Кутия бонбони със снимка - Великденска кошничка

Кутия бонбони със снимка - Великденска кошничка

Кутия бонбони със снимка - Великденска кошничкаКрасив и стилен дизайн на кутия бонбони за Великден с място за избрана от Вас снимка! Подарък подходящ за всички близки и приятели!Какво е необходимо?• Снимка• ТекстКак да поръчам?Когато изберете продукт..

10,00лв.

Ароматна свещ със снимка - Великденски акварел

Ароматна свещ със снимка - Великденски акварел

Ароматна свещ със снимка - Великденски акварел Уникален подарък за Великден - Свещ с Ваша снимка и пожелание. Подарък за Великден. Свещта е в метална кутийка и има място за Ваша снимка на капачето. Свещта със снимка се предлага в два размера.Как..

5,00лв.