К-pop подаръци

Подаръци за фенове на корейска поп музика. Колажи, бонбони и всякакви други изненади.


Продукти, добавени за сравнение ( 0 )


Бонбони със снимка - Kpop

Бонбони със снимка - Kpop

Бонбони със снимка - KpopКутия бонбони със снимка - подарък за фенове на Kpop музика и BTS. Забавен подарък за кейпопър. Свеж дизайн и илюстрация на любимите корейци от БТС.Какво е необходимо?За този продукт е необходимо да ни изпратите:• 1 -3 снимки..

12,00лв.

Дървена касичка за пари - I love K

Дървена касичка за пари - I love K

Дървена касичка за пари - I love KКасичка за пари с дизайн I love K-drama. Забавен подарък за фенове на азиатската култура и корейските сериали. Касичката може да бъде персонализирана с ваш надпис или име.Зарадвайте приятел с този забавен подарък.Как..

18,00лв.

Дървена касичка за пари - K-drama

Дървена касичка за пари - K-drama

Дървена касичка за пари - K-dramaКасичка за пари с дизайн K-drama, K-pop, ramen. Забавен подарък за фенове на азиатската култура. Касичката може да бъде персонализирана с ваш надпис или име.Зарадвайте приятел с този сладък подарък.Какво е необходимо?..

18,00лв.

Дървена касичка за пари - Корея

Дървена касичка за пари - Корея

Дървена касичка за пари - КореяЗабавна касичка с дизайн - пътуване до Южна Корея. Забавен подарък за фенове на азиатската култура. Касичката може да бъде персонализирана с ваш надпис или име.Зарадвайте приятел, който мечтае за далечно пътуване с този..

18,00лв.

Показани са от {start} до {end} от общо {total} резултата ({pages} страници)