Бал

Стилни и красиви покани за вашия абитуриентски бал. Покана със снимка и красив дизайн.


Продукти, добавени за сравнение ( 0 )


Покана - Бал - Сребърни сърца

Покана - Бал - Сребърни сърца

Покана - Бал - Сребърни сърцаНежна и стилна покана за вашия Абитуриентски бал с място за снимка.Покана със снимка - чудесна идея за скъп спомен за вашите гости.Към всяка покана може да добавите и ръчно изработен плик в съответният размер и подходящ ц..

2,00лв.

Покана за бал - Нежни розови цветя

Покана за бал - Нежни розови цветя

Покана за бал - Нежни розови цветяКрасива и нежна покана за абитуриентски бал с място за снимка. Персонализирана покана за бал със снимка.Поканата е в розово и е украсена с нежни цветя. За този продукт е необходимо да ни изпратите:• Снимка• ТекстКак ..

2,00лв.

Покана за Бал със снимка -  Червено и черно

Покана за Бал със снимка - Червено и черно

Покана за Бал със снимка -  Червено и черноПокана за Абитуриентски бал в червено и черно. Покана за бал със снимка.Поканете гостите си и им оставете скъп спомен от своя празник.Моделът има място за ваша снимка и се изработва двустранно и в разме..

2,50лв.

Покана за Бал със снимка - Червено и черно - Едностранна

Покана за Бал със снимка - Червено и черно - Едностранна

Покана за Бал със снимка - Червено и черно - ЕдностраннаПокана за Абитуриентски бал в червено и черно. Покана за бал със снимка.Поканете гостите си и им оставете скъп спомен от своя празник.Моделът има място за ваша снимка и се изработва едностранно ..

2,00лв.

Покана за Бал със снимка -  Черно и червено

Покана за Бал със снимка - Черно и червено

Покана за Бал със снимка -  Черно и червеноСтилна покана за Абитуриентски бал в черно и червено. Поканете гостите си и им оставете скъп спомен от своя празник.Моделът има място за ваша снимка и се изработва двустранно в размер 13/13 см.Към всяка..

2,50лв.

Покана за Бал със снимка -  Черно и червено - Едностранна

Покана за Бал със снимка - Черно и червено - Едностранна

Покана за Бал със снимка -  Черно и червено - ЕдностраннаСтилна покана за Абитуриентски бал в черно и червено. Поканете гостите си и им оставете скъп спомен от своя празник.Моделът има място за ваша снимка и се изработва едностранно и в размер 1..

2,00лв.

Покана за Бал със снимка - Стилно

Покана за Бал със снимка - Стилно

Покана за Бал със снимка - СтилноСтилна покана за вашия Бал със снимка и текст. Покана която няма да бъде забравена и щеостане ценен спомен за вашите близки.Моделът има място за ваши снимки и може да се изработи както двустранно, така и едностранно. ..

1,20лв.

Покана за Бал със снимка - Шапка с пискюл

Покана за Бал със снимка - Шапка с пискюл

Покана за Бал със снимка - Шапка с пискюлПокана за бал с закачлив колаж от ваша снимка и шапка с пискюл. Оставете един спомен на вашите близкиот този специален ден.Моделът има място за ваша снимка и може да се изработи както двустранно, така и едност..

1,20лв.

Картичка-покана - Времето лети

Картичка-покана - Времето лети

Картичка-покана - Времето летиСтилна картичка-покана в черно и бяло. Подходяща както за мъж, така и за жена. Картичката е едностранна и има място за снимка и текст. Картичка със снимка, подходяща и за покана със снимка за рожден ден, бал или друг пра..

2,00лв.

Картичка-покана - Пеперуда

Картичка-покана - Пеперуда

Картичка-покана - ПеперудаСтилна, изчистена и в същото време закачлива покана-картичка заизбран от вас повод. Картичката има място за снимка и пожелание и ще се превърне в скъп спомен за своя получател.Картичка със снимка, подходяща и за покана със с..

2,00лв.

Покана - Бал - Нежно бяло

Покана - Бал - Нежно бяло

Покана - Бал - Нежно бялоНежна и стилна покана за Абитуриентски бал с място за ваша снимка и текст. Чудесна идея за скъп спомен на вашите гости.Към всяка покана може да добавите и ръчно изработен плик в съответният размер и подходящ цвят.Какво е необ..

2,00лв.

Покана - Бал - Нежно лилаво

Покана - Бал - Нежно лилаво

Покана - Бал - Нежно лилавоСтилна и нежна покана за Абитуриентски бал с място за ваша снимка и текст.  Дизайн с розови и лилави цветя - красиво послание и скъп спомен за вашите гости.Към всяка покана може да добавите и ръчно изработен плик в съо..

2,00лв.

Покана за Бал със снимка - Жълти цветя

Покана за Бал със снимка - Жълти цветя

Покана за Бал със снимка - Жълти цветяКрасива покана за Бал с ваша снимка и текст. Интересен начин да поканите вашите близки да споделят тозиважен момент от живота ви с вас.Моделът има място за ваши снимки и може да се изработи както двустранно, така..

1,20лв.

Покана за Бал със снимка - Нежно

Покана за Бал със снимка - Нежно

Покана за Бал със снимка - НежноНежна покана с място за ваша снимка и текст. Поканете вашите гости за Бала с тази красива покана.Моделът има място за ваша снимка и може да се изработи както двустранно, така и едностранно. Какво е необходимо?За този п..

1,20лв.

Покана за Бал със снимка - Пролетно

Покана за Бал със снимка - Пролетно

Покана за Бал със снимка - ПролетноСвеж пролетен дизайн за покана за вашия бал. Поканата има място за снимка и ваш текст с който да поканите близките си. Тази покана ще остане скъп спомен за всеки от тях.Моделът има място за ваша снимка и може да се ..

1,20лв.

Показани са от {start} до {end} от общо {total} резултата ({pages} страници)