Твоята дата

Колаж със снимки - Твоята дата. Един красив подарък събиращ в себе си интересни факти от деня на раждането на своя получател и любима снимка.

Идеален подарък за рожден ден, който със сигурност няма да остане незабелязан.Продукти, добавени за сравнение ( 0 )


Колаж - Любопитни факти от твоя ден

Колаж - Любопитни факти от твоя ден

Колаж - Любопитни факти от твоя денЗабавен колаж с любопитни факти от твоят рожден ден - какъв ден е било, известни хора родени на вашата дата,на колко кучешки години сте, какъв сте бил в предишният си живот...и още много!Чудесен подарък за Рожден де..

20,00лв.

Колаж - Твоята дата - Ретро

Колаж - Твоята дата - Ретро

Колаж - Твоята дата - РетроКрасив и идеен подарък за Рожден ден или друг повод. В колажа има място за снимка на получателя и купзабавни събития, който са се случили през годините на тази дата.Подарък, който показва внимание и няма да остане не оценен..

15,00лв.

Колаж - Твоята дата - Облачета

Колаж - Твоята дата - Облачета

Колаж - Твоята дата - ОблачетаЗабавен дизайн на колаж, с облачета и балон с ваша снимка. Колаж в който ще откриетекуп любопитни факти случили се на вашата дата, през различни години. Но най-важното си остава вашето раждане!Дизайна е нежен и е подходя..

15,00лв.

Колаж - Твоята дата - Пеперуди

Колаж - Твоята дата - Пеперуди

Колаж - Твоята дата - ПеперудиКолаж - Твоята дата с нежен дизайн с хартиени пеперуди. В колажа се помества снимка пратена от вас и събитияот избраната от вас дата.Дизайна е нежен и е подходящ за различни възрасти.Какво е необходимо?За този продукт е ..

15,00лв.

Показани са от {start} до {end} от общо {total} резултата ({pages} страници)