Тефтерчета

Различни тефтерчета са ваша снимка и лично послание. Подарък персонализирано тефтерче - изненада за всеки повод.

Продукти, добавени за сравнение ( 0 )


Тефтерче със снимка - Рибар

Тефтерче със снимка - Рибар

Тефтерче със снимка - Рибар Забавен подарък за всеки запален рибар. Всеки рибар има нужда от тефтерче да записва важни неща. А защо не и със снимка, караща го да се усмихва всеки път. Към тефтерчето има и химикалка, която се закача за него.Какво е не..

7,00лв.

Тефтерче със снимка - Ауди

Тефтерче със снимка - Ауди

Тефтерче със снимка - АудиЗабавен подарък за всеки запален фен на AUDI - тефтерче с любимата кола. А защо не и със снимка, караща го да се усмихва всеки път. Към тефтерчето има и химикалка, която се закача за него.Какво е необходимо?• Снимка• НадписК..

7,00лв.

Тефтерче със снимка - БМВ

Тефтерче със снимка - БМВ

Тефтерче със снимка - БМВЗабавен подарък за всеки запален фен на BMW - тефтерче с любимата кола. А защо не и със снимка, караща го да се усмихва всеки път. Към тефтерчето има и химикалка, която се закача за него.Какво е необходимо?• Снимка• Над..

7,00лв.

Тефтерче със снимка - Татко

Тефтерче със снимка - Татко

Тефтерче със снимка - ТаткоЗабавен подарък за татко. Всеки баща има нужда от тефтерче да записва важни неща. А защо не и със снимка, караща го да се усмихва всеки път. Към тефтерчето има и химикалка, която се закача за него.Какво е необходимо?• Снимк..

7,00лв.

Показани са от {start} до {end} от общо {total} резултата ({pages} страници)