• Етикет за бутилка със снимка - Акула

Етикет за бутилка със снимка - Акула

Етикет за страстни почитатели на риболова с акула. Поставете име, дата и пожелание и превърнете този подарък в истински спомен за цял живот. Етикет за бутилка - И рибар съм...

Какъв по-добър подарък от бутилка, която увековечава риболовните подвизи. Етикет изработен специално за рибари.


Какво е необходимо?

За този продукт е необходимо да ни изпратите:

• Пожелание

• Снимка (ако желаете, може да се постави и ваша снимка)

Как да поръчам?

Когато изберете продукт е необходимо да прикачите снимка (ако снимките са повече от една е необходимо да ги архивирате) и да добавите текст, след което да довършите поръчката си. Така ние получаваме оформена Вашата поръчка. След като изготвим дизайна ще Ви го пратим за одобрение, преди да бъде изработен. Продуктът ще е при вас 48 часа след одобрението на дизайна.

Ще го получите с куриер, до офис или посочен от Вас адрес.

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
    Лош           Добър

Етикет за бутилка със снимка - Акула

  • Код на продукта : Етикет за бутилка със снимка - Акула
  • Наличност : В наличност
  • 8,00лв.


Възможни опции


Related Products

Сертификат със снимка - майстор Рибар

Сертификат със снимка - майстор Рибар

Сертификат със снимка - майстор Рибар Забавен и стилен подарък за всеки рибар. Изненадайте Вашите близки с този оригинален подарък. Всеки има приятел  луд по риболова - това е идеален подарък за него.Подарък за рибар.Можете да съчетаете е персон..

15,00лв.

Награда със снимка - Ненадминат Рибар

Награда със снимка - Ненадминат Рибар

Награда със снимка - Ненадминат РибарНаградете свой приятел с този забавен подарък - колаж награда - Ненадминат Рибар.Оригинален подарък за всеки повод - Рожден ден, Имен ден и всеки друг.Подарък за рибар.Можете да съчетаете с етикет за бутилка със с..

15,00лв.

Корица на списание със снимка - Най-добър рибар

Корица на списание със снимка - Най-добър рибар

Корица на списание със снимка - Най-добър рибарКолаж - корица на списание за риболов. Подарете скъп спомен за всеки повод.Какво по голямо признание за риболовните успехи от това да те сложат на корицата на списание.Подарък подходящ за любители на риб..

15,00лв.