Коледен пакет - Златна Коледа - Бонбони

Интересен пакет за Коледа - бутилка и бонбони. Изненадайте вашите близки с този персонализиран подарък. Изберете любимите си снимки и ние ще ги превърнем в скъп коледен подарък.

Коледният пакет съдържа:
Етикет за бутилка - Златна Коледа
Кутия бонбони със снимка - Златна Коледа

Какво е необходимо?

За този продукт е необходимо да ни изпратите:

• 1-5 снимки
• Дата/Име/Друг текст (ако желаете)

Как да поръчам?

Когато изберете продукт е необходимо да прикачите снимка (ако снимките са повече от една е необходимо да ги архивирате) и да добавите текст, след което да довършите поръчката си. Така ние получаваме оформена Вашата поръчка. След като изготвим дизайна ще Ви го пратим за одобрение, преди да бъде изработен. Продуктът ще е при вас 48 часа след одобрението на дизайна. Цената не включва бутилка.

Ще го получите с куриер, до офис или посочен от Вас адрес.

Напишете коментар

Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !
    Лош           Добър

Коледен пакет - Златна Коледа - Бонбони

  • Код на продукта : Коледен пакет - Златна Коледа - Бонбони
  • Наличност : В наличност
  • 18,00лв.
  • 16,00лв.


Възможни опции


Related Products

Етикет за бутилка - Златна Коледа

Етикет за бутилка - Златна Коледа

Етикет за бутилка - Златна КоледаКрасив коледен подарък - етикет за бутилка вино със сннимка. Коледен етикет в златно и цветна украса.Етикетът има място за ваша снимка и пожелание.Етикет със снимка - подарък за Коледа!Какво е необходимо?За този проду..

8,00лв.

Кутия бонбони със снимка - Златна Коледа

Кутия бонбони със снимка - Златна Коледа

Кутия бонбони със снимка - Златна КоледаКрасив коледен подарък - кутия бонбони със сннимка. Коледена кутия в златно и цветна украса. Дизайнът има място за ваша снимка и пожелание.Кутия бонбони със снимка - подарък за Коледа!Какво е необходимо?За този..

10,00лв.